Over Onlinebible.org

Het doel van Onlinebible.org is gratis downloads te bieden voor Online Bijbel software (Windows), inclusief een gratis Basispakket en additionele titels.

De kosten die gemaakt worden om deze website te laten bestaan en met gratis titels te vullen moet bekostigd worden uit de verkoopopbrengst van het Online Bijbel Pluspakket. Ook dit Pluspakket wordt niet echt verkocht, omdat iedereen zelf mag bepalen wat er voor dit Pluspakket betaald wordt. Het wordt aangeboden voor een vanaf prijs die veel lager ligt dan de gemaakte kosten.

Het Online Bijbel programma op zich (zonder titels) is een product van Larry Pierce in Canada. De titels die gedownload kunnen worden zijn beschikbaar gemaakt door Importantia Publishing. Voor support kunt u terecht bij Stichting Online Bible Europe. Voor gebruik van de Online Bijbel onder Android, iOS en/of macOS verwijzen wij door naar de activiteiten van Cross Link Services BV (www.onlinebible.com)

Zonder de bijdrage van Importantia Publishing zou er in het Nederlandse taalgebied nagenoeg geen titels beschikbaar zijn voor de Online Bijbel software.

Het maken van kosten voor gratis titels kan niet onbeperkt doorgaan, daarom kan hier alleen meer titels en verder ontwikkelde downloads aangeboden worden als er voldoende financiƫle middelen beschikbaar zijn om de kosten te dekken. Je kan hierbij helpen door het Pluspakket aan te schaffen voor een hoger bedrag dan er standaard voor gevraagd wordt of een donatie te doen.

Importantia Publishing is ook betrokken bij de ontwikkeling van meer gratis bijbelgerelateerde materialen middels crowdfunding projecten.