Basispakket
Dit gratis Basispakket bevat alles om de bijbel op effectieve wijze te kunnen bestuderen. Het Basispakket bevat altijd de laatste versie van de software, bijbels en naslagwerken. Het programma is niet gelimiteerd in mogelijkheden. Beschikbaar in een uitvoering voor Windows desktop computers en in een uitvoering voor iOS apparaten (iPad en iPhone)Meer algemene informatie ...

 
Online Bijbel Basispakket voor Windows Download
Het Online Bijbel Basispakket wordt gratis ter beschikking gesteld. De kosten moeten bekostigd worden uit giften). Er is support beschikbaar via de Online Bijbel Gebruikersgroep
.
Windows: Basispakket en gratis uitbreidingen zijn leverbaar via OLB-downloads.org. Extra uitbreidingen, zoals de Kanttekeningen op de Statenvertaling, Tekst voor Tekst commentaar, etc zijn verkrijgbaar via OLB-modules.com.

iOS: Basispakket met in-app uitbreidingen is verkrijgbaar via de app-store. Meer informatie en download links www.onlinebibleapp.com.
Android: Basispakket met in-app uitbreidingen is verkrijgbaar via de Play-store. Meer informatie en downloadlinks www.onlinebibleapp.com.
TIP: Met het Online Bijbel abonnement ontvangt u een dvd-rom met nagenoeg alle beschikbare modules voor Windows voor een veel lager bedrag. Bovendien wordt in de loop van 2015 hieraan de iOS en Android app gekoppeld zodat u de Online Bijbel met extra modules kunt gebruiken op al uw apparaten. Meer informatie over het Online Bijbel abonnement.

Meer over het Online Bijbel Basispakket

Het Online Bijbel Basispakket is het startpunt voor nieuwe gebruikers van de Online Bijbel onder Windows, iOS en Android.
Daarnaast kan de Windows-versie van dit Basispakket ook gebruikt worden als update van een eerder ge´nstalleerd Basispakket. Voor het Online Bijbel Abonnement bestaat een speciale downloadservice. Deze bestaat uit een website waar de nieuwe software en bijgewerkte modules gedownload kunnen worden. Om gebruik te kunnen maken van deze downloadservice heeft de abonnee toegangsgegevens ontvangen.

Zodra u het Online Bijbel Basispakket hebt ge´nstalleerd kunt u gebruik maken van de uitgebreide mogelijkheden van de Online Bijbel app. U heeft hierbij geen internetverbinding nodig.

Het Online Bijbel Basispakket bevat een applicatie, waarmee de bijbel op verschillende manieren benaderd kan worden. Het Online Bijbel Basispakket is niet gelimiteerd in mogelijkheden. De krachtige en snelle mogelijkheden zou men niet verwachten in een gratis programma. Na het installeren bezit u een pakket van grote waarde, zowel wat betreft de inhoud als mogelijkheden. Wat u kunt doen met het Online Bijbel Basispakket?

  • Zoeken, lezen en studeren in de bijbel.
  • Verwijsteksten oproepen
  • Commentaren raadplegen
  • Woordenboek en Themastudies gebruiken

Bookmark & Delen

ADVERTENTIES