Stel uw vraag aan Stichting Online Bible Europe

Ten einde u en uw medegebruikers van de Online Bijbel zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld. Door u aan deze richtlijnen te houden kunnen wij u en uw medegebruikers van de Online Bijbel het snelste en het beste verder helpen. Bovendien voorkomt het teleurstellingen.

Stel gerust uw vraag

U kunt een verzoek om hulp indienen door het supportaanvraagformulier in te vullen. Een co÷rdinator kijkt wie beschikbaar is om u verder te helpen en u ontvangt een reactie per email omtrent het verdere verloop. U vindt dit formulier in de supportsectie van deze website.

Werkgroep voorlichting en hulp

Zou u meer wegwijs gemaakt willen worden dan kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van de werkgroep Voorlichting en Hulp.

Telefonische Helpdesk

De stichting Online Bible Europe is een kleine organisatie zonder kantoor en stafmedewerkers. Er bestaat dus geen telefoonlijn waar u de stichting kunt bereiken. Indien u het telefoonnummer van een helpdesk zoekt zult u deze hier niet vinden. Er bestaat geen telefonische helpdesk van de Online Bijbel. Het heeft geen zin om een mail of formulier in te sturen met de vraag wat het nummer van de helpdesk is of met de vraag u even te bellen.

Bookmark & Delen

ADVERTENTIES