Gratis Bijbelapp

Geavanceerde app voor bijbelstudie en bijbelonderzoek.
Meerdere bijbelvertalingen, commentaren, naslagwerken en boeken ter ondersteuning van uw studie.
Voor Windows Vista, Windows 7, 8 en 10.
Ook beschikbaar voor iOS en Android

(dvd-versie werkt ook op een Mac en onder Linux)

Download nu het gratis Basispakket voor Windows >>>
De edities voor iOS en Android zijn verkrijgbaar in de appstores >>>

Kort Overzicht

  • Zoeken, lezen en studeren in bijbelvertalingen
  • Bijbelgedeelten vergelijken
  • Verwijsteksten oproepen
  • Comentaren raadplegen
  • Woordstudies en thematisch zoeken

Gratis Basispakket en update

Het gratis Basispakket bevat meerdere titels. Het is echt gratis. Er is geen beperking in gebruik, alle functies werken, geen einddatum, bevat geen spyware of andere trucs.

Meer informatie over het gratis Basispakket voor Windows en uitgebreidere Pluspakket >>>
De edities voor iOS en Android zijn verkrijgbaar in de appstores >>>

Er is nog meer ...

Er zijn duizenden titels beschikbaar die gebruikt kunnen worden met de Online Bijbel desktop editie. Voor de mobiele apps (Android en iOS) zijn honderden titels beschikbaar. Bovendien kan met de import-functie onder Android titels vanaf de desktop naar het Android-apparaat worden overgezet. Gecombineerd gebruik van de desktop-editie met de iOS en/of Android editie is mogelijk met het Online Bijbel Abonnement van Cross Link Services.

Vanuit de iOS en Android app zijn extra titels verkrijgbaar als in-app aankopen.

Maar ook als u geen extra titels wilt of kunt aankopen is het Basispakket een prachtig hulpmiddel om de bijbel te lezen, te bestuderen en beter te begrijpen vanaf uw desktop computer of vanaf uw iPad of iPhone.

Stichting Online Bible Europe

Het doel van Stichting Online Bible Europe is zo veel mogelijk mensen in Europa te voorzien van de Online Bijbel software en hen te helpen bij het gebruik.
De desktop software is afkomstig van een canadees programmeur. De iOS en Android editie zijn ontwikkeld door Cross Link Services BV. De inhoud wordt verzorgd door Importantia Publishing. Ook andere uitgevers stellen titels ter beschikking die in het Basispakket te gebruiken zijn.

Werkgroep voorlichting en hulp

De werkgroep voorlichting en hulp is actief in het land. De werkgroep bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die anderen informeren en enthousiast maken over het gebruik van de Online Bijbel. Ze beantwoorden vragen van gebruikers, geven demonstraties en bieden hulp in geval van problemen. Meer info >>>

Het laatste nieuws

Met Importantia Nieuws wordt u op de hoogte gehouden van veel ontwikkelingen rond de Online Bijbel. Importantia Publishing is de belangrijkste content ontwikkelaar voor de Online Bijbel in het Nederlandse taalgebied. Naast de activiteiten van Importantia Publishing voor de Online Bijbel wordt u met het Importantia Nieuws ook op de hoogte gehouden van nieuwe bijbelgerelateerde boeken en ebooks. U kunt zich inschrijven voor deze emailnieuwsbrief met onderstaand formulier.

Typ uw email:

Het laatste nieuws
per email

Bookmark & Delen

OPROEP
Versterk ons team >>>
Wij werken met vrijwilligers en zoeken versterking.

Blijf op de hoogte

Typ uw email:

Ontvang
het laatste nieuws
per email